Oslojuvelene – Østsiden

Oslojuvelene Oslojuvelene 0 - 5 Østsiden
03 sep 2016 - 16:00Rommensletta kunstgress

Østsiden flere hakk bedre enn juvelene

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Østsiden 0-5 (0-2): OFK klarte aldri å true topplaget Østsiden og gikk på nok et stortap.

Østsiden var rett og slett flere hakk bedre enn et - for dagen - meget slapt OFK-lag. 0-1 kom tidlig i første omgang, og rett før pausesignalet gikk bortelaget opp i en 2-0-ledelse. Juvelene klarte aldri å etablere et press på Østsiden heller etter pause, og knapt 10 minutter ut i siste halvdel punkterte de sortkledde gjestene definitvt kampen med sin tredje scoring for dagen. Resten av omgangen bar preg at et resignert hjemmelag og et bortelag som giret betrakelig ned. Likevel klarte Østsiden å putte ytterligere to baller bak Endre i OFK-buret, noe fastsatte sluttresultatet til begredelige 0-5.

Trosvik i neste gamp, gutter! Opp i ringa!