Østsiden – Oslojuvelene

Østsiden 3 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
12 mai 2016 - 19:00Østsiden idrettsplass

OFK-tap for serieleder Øssia

ØSTSIDEN IDRETTSPLASS: Østsiden - Oslojuvelene 3-1 (1-1): Juvelene ledet lenge, men måtte til slutt gi tapt for et sterkt Østsiden-lag.

Og det var hjemmelaget som styrte det meste på gressbanen(!) i Fredrikstad. Igjen ble OFK liggende i 'ramma' i store deler av kampen, mens Østsiden fikk diktere både spill og tempo. Etter 90 minutter var det derfor fortjent at Østsiden kunne bokføre sin femte strake seier og fortsatt tabelltopp.

Juvelene fikk derimot den første, store muligheten i kampen da Gustav snappet opp et dårlig tilbakespill fra en Østsiden-forsvarer og kom alene gjennom. Dessverre gikk avslutningen hans rett i fanget på Øssias sisteskanse. Ikke mange minuttene senere var Gustav på farten igjen, og denne gangen ble han tildelt et helt korrekt straffespark. Den tok Ole Petter seg av og sendte OFK sikkert opp i føringen etter 17 minutter. Den ledelsen holdt nesten inn til pause, men minuttet før pause utlignet hjemmelaget.

Etter pausen fikk OFK til svært lite offensivt, mens Østsiden presset voldsomt på for ledelse. Og den kom etter 66 minutter da en Østsiden-spiller fikk drømmetreff fra distanse og smalt ballen helt utagbart i nota bak Aspaas. Debutant Ibra stod for OFKs største mulighet i 2. omgang, men bortsett fra dette klarte juvelene aldri å etablere et press på serielederen. Minuttet før slutt punkterte hjemmelaget kampen etter rot i OFK-forsvaret og fastsatte sluttresultatet til 3-1.