Telemarks stolthet i hovedstaden

Røa – Oslojuvelene

Røa 1 - 3 Oslojuvelene Oslojuvelene
13 aug 2016 - 16:00Røa kunstgress

Juvelene seiret i bunnoppgjøret

RØA KUNSTGRESS: Røa - Oslojuvelene 1-3 (1-1): OFK kom tidlig under, men slo sterkt tilbake og snudde kampen med to kjappe scoringer i sluttminuttene.

Selv om dette var en kamp mellom lag nummer 13 og 14 på tabellen, var OFK på forhånd satt til store oddsfavoritter mot Røa. Men ut i fra innledningen å dømme var det lite som tydet på at bookiene hadde gjort en god jobb med oddssettingen.

For det var tabelljumboen fra Oslo vest som åpnet frisket og tok ledelsen på Røas strøkne kunstgress. Allerede etter 10 minutter lå ballen i nota for hjemmelaget, men knappe 10 minutter senere fintet Jonas ut Røas keeper og sørget for balanse i regnskapet. Store målsjanser ble det til begge lag de siste 25 minuttene, men 1-1 stod seg til pause.

2. omgangen utviklet seg tidlig til et typisk bunnoppgjør, hvor ingen av lagene klarte å omsette noen av sine enorme sjanser. Begge lag fikk blant annet hvert sitt tverrliggertreff, men i målprotokollen stod det fortsatt 1-1 da det gjenstod fem minutter av ordinær tid. Med fem minutter igjen på klokka tok heldigvis Ole Petter ansvar og banket juvelene opp i ledelsen fra kanten av 16-meteren. På overtid satset Røa alt framover for poeng, og med Røas sisteskanse på tur i OFK-boksen kunne Gustav løpe fra alt av Røa-spillere og enkelt fastsette sluttresultatet til 1-3.

Trivia

  • Ingen drikke eller frukt å få før kampstart, men det lå noe litteratur som erstatning i garderoben.
  • Kaptein Andersens siste kamp før avreise til Kristiansund. Takk for nå!

Juveler

3 juveler - Gustav: Løpsmaskinen fra Drangedal! Har dokumentert samtlige treningsøkter på Snapchat i sommer, og viser at formen er på plass. Fortjent scoring i sluttminuttene.

2 juveler - Jarle: OFKs eldstemann med full kontroll på høyrebacken, og bidrar offensivt med flere gode kombinasjoner. Lover godt foran høstens kamper.

1 juvel - Ole Petter: Ikke like toneangivende som tidligere, men tar tak når det trengs og scorer på vakkert og klassisk OP-vis.