Trosvik – Oslojuvelene

Trosvik 1 - 6 Oslojuvelene Oslojuvelene
10 sep 2016 - 16:00Merkur 2 KG

Juvelene valset over Trosvik

MERKUR 2 KG: Trosvik – Oslojuvelene 1-6 (1-4): Fire kjappe scoringer på de 18 første minuttene gjorde at kampen aldri ble spennende. OFK leverte årsbeste - og tidvis festfotball!

Det så ut som en Premier League-scoring!

Tre kjærkommende poeng ble derfor med i bagasjen tilbake til Oslo, etter to stygge tap mot topplagene Sprint-Jeløy og Østsiden.

Juvelene kom friskt ut i åpningsminuttene, og allerede etter seks minutter fant bortelaget veien til nettmaskene. Gustav kom seg fri på venstre flanke, og med en kontant avslutning i lengste hjørne sendte han juvelene foran. Noen få minutter senere lå ballen i nettet igjen. Denne gangen etter en godt slått corner fra Jonas. Til slutt var det Kai som fikk pirket ballen i nettet. Juvelene dominerte banespillet totalt og rullet opp gode angrep, samtidig som det ble skapt muligheter på nesten hver dødball. Kun fem minutter etter scoring nummer to satt den tredje. Den tredje scoringen var rett og slett et kunstverk, og kom etter flotte OFK-kombinasjoner på høyrekanten. Mo slo inn til Jonas, som på hel volley ekspederte ballen vakkert opp i nettaket.

”Det så ut som en Premier League-scoring”, hevdet Jonas i pausen, og det er vanskelig å være uenig. Tre minutter etter mønsterangrepet kom juvelene nok en gang rundt på høyre kant etter bra samspill. Denne gangen fant Mo pannebrasken til Ibra som sikkert headet inn juvelenes fjerde scoring. Frustrerte Trosvik-spillere maktet ikke gjøre annet enn å opptre som kjegler perioden etter den fjerde scoringen. Juvelene spilte enkelt til hverandre, og med unntak av ganske svakt skudd midt på keeper, som vår burvokter Erik Aspaas ikke hadde sjanse til å ta, skapte hjemmelaget ingen verdens ting. 4-1 til pause og total dominans.

Andre omgang utspilte seg som slutten av den første. Juvelene fortsatte å trille ball, mens Trosvik-spillerne fortsatte å løpe etter. 10 minutter før slutt satt Gustav inn 5-1 etter å ha dratt seg inn i banen og sikkert satt ballen sikkert i nærmeste hjørne. Deretter satt Ibra inn dagens siste OFK-scoring etter strålende forarbeid av Mo. 6-1 ble dermed sluttresultatet. Ja, dere hørte riktig!

Juveler

3 juveler - Mo: Kler fullstendig av backen sin og er farlig gang på gang. Flott assist da han uselvisk serverer ballen til Ibra i forkant av 6-1

2 juveler - Øystein: Første kamp som stopper i OFK-trøya. Leverer så absolutt varene, og det så ut som han aldri hadde spilt noe annet sted på banen!

1 juvel - Gustav: To flotte scoringer.

Trivia

• Øystein blir flyttet ned som stopper og leverer så absolutt varene.
  • Mo herjet såpass på høyrekanten at Trosvik bytter ut backen sin etter 25 minutter.
  • Geir hysjer på coach Karlsens pauseprat for at juvelene skal få med seg at Trosvik-gutta bli skjelt ut.