Telemarks stolthet i hovedstaden

Se bildene fra OFKs avslutningsfest

OFKs årlige avslutningsfest er alltid et høydepunkt. 2015-festen var intet unntak. Se hvem som stakk av med de individuelle prisene her.

«Klubbhuset» i Maridalsveien ble igjen tatt i bruk for OFK-festen. Tradisjonen tro stod innlevering av straffepils, innvielse av nye spillere (og sponsorer) og utdeling av priser på menyen. Her er en liten oppsummering fra avslutningsfesten:

Årets spiller: Ole Petter Bømark

«Årets spiller»-prisen blir stemt fram av spillerne selv, og som i fjor var det Ole Petter som stakk av med den gjeve prisen. Gratulerer!

Årets toppscorer: Mo Taeib

Med et godt tosifret antall scoringer ble OFKs suverene toppscorer Mo Taeib. Gratulerer!

Årets assistkonge: Ole Petter Bømark

Ole Petter har stått for flest målgivende pasninger denne sesongen og stakk derfor også av med prisen for «Årets assistkonge». Gratulerer!

Årets nykommer: Eirik Kvalheim

«Årets nykommer»-prisen bestemmes av OFK-styret, og for 2015-sesongen var det Eirik Kvalheim som ble valgt. Passende nok ble spiller nummer 15 også kåret til 2015-sesongens nykommer. Gratulerer!

Karlsens to utvalgte: Kjetil Gurholt Evensen og Eirik Andersen

Nytt av året var Karlsens «to utvalgte», som går til to OFK-spillere som fortjener ekstra oppmerksomhet for sin innsats i og rundt klubben. Valget falt på midtbanespiller Kjetil G. Evensen og kaptein Eirik Andersen. Gratulerer!

To legender trer av: Erik Vinje og Jon Semb

Både Jon Semb og Erik Vinje legger – foreløpig – OFK-skoa på hylla. Kompisene har vært med i OFK siden 2008, og har vært sterkt delaktig i Oslojuvelenes oppturer de siste årene. Hele OFK takker Jon og Erik for sin formidable innsats!