Telemarks stolthet i hovedstaden

En liten statusrapport…

26.10.2021 til 01.03.2022 – Perioden hvor juvelene har ligget i dvale, men nå er det dags for å sette i gang første trening. Fire måneder med restitusjon, og kameratene fra Telemark returnerer med et enormt overskudd og mengder med motivasjon.

Coach Karlsen er full av begeistring før den kommende sesongen, og har nå fått med seg Magnus Mediaas Hansen inn i trenerteamet. Tok meg en runde i lokalmiljøet for å høre hva folk hadde å si om disse to karakterene:

Anonym 1: – Coach Karlsen har det blitt nå, altså? Husker han bare fra tiden som spiller, karisma, ballferdigheter som gutta i favelaen og et taktisk geni.

Anonym 2: – Vi kalte vel bare Karlsen for «Becks» back in the day, silkefot, spillforståelse og en flott manke!

Anonym 3: – Maggen, ja (Magnus Hansen). Litt av en råtass det. Altfor høyt konkurranseinstinkt spør du meg, men det passer jo perfekt inn i en trenerrolle!

Anonym 4: – En kombinasjon av Karlsen og Magnus kan vel sammenlignes med duoen Thierry Henry & David Trezeguet – et fantastisk sluttprodukt!

En dødelig duo ryktes det om – dette gleder vi oss til!

Bookmakerne har den kommende sesongen gitt OFK hele 50(!) i odds for å ende opp som serievinnere. Går man ut fra treningsmengden til troppen før kommende sesong, kan vi vel si oss enige – null registrerte treningstimer p.t. Ser vi derimot på spilleralternativene og ferdighetene samlet sett i troppen, må nok han karen som setter oddsen få nesa ut av avisa og ta seg en ny runde nede på treningsfeltet, nærmere bestemt Haugerud kunstgress på tirsdager 20:15. Stor mulighet for å tjene noen kroner på oss i år, altså.

Majoriteten av troppen har for så vidt ikke kjørt helt Einar Lundefaret-restitusjon med Napa-vacay’s hvor det fråtses i paraplydrinker og strawberry daiquiri’s, men har hatt helt prime-Barcelona-stemning med tiki-taka nedi futsalhallen på Oslo Met hele vinteren. SATS har heller aldri hatt så mange besøkende fra OFK som de har hatt under fotballpausen, fantastiske biceps på gjengen nå – så fysikken er definitivt også på plass.

OFK har hatt vinterferie, men overgangsmarkedet har vært alt annet enn stille! Hele tre mann ut – og null mann inn!

Overgangsmarkedet ut: Tre kjente juveler i Ole Petter Bømark, Eirik Andersen og Martin Berge er ikke en del av troppen som kommer med overskudd og motivasjon i år – ettersom de har valgt å legge skoene på hylla (forhåpentligvis bare for en liten stund) og heller trekke seg tilbake til roligere omgivelser som en del av styret.

Overgangsmarkedet inn: Mannen fra Storm med det enorme nettverket – Mathias Hegna – har blitt rekrutteringsansvarlig, men forsterkninger har p.t. ikke vært nødvendig. Dette er tiden hvor nye legender skal skapes – og vi har nok av alternativer.