Fremad Famagusta 3 - 1 Oslojuvelene Oslojuvelene
11 sep 2017 - 20:15Ekeberg kunstgress
Fremad Famagusta - Oslojuvelene

OFK-tap på valgdagen

EKEBERG KUNSTGRESS: Fremad Famagusta - Oslojuvelene 3-1 (1-1): OFK tapte "sekspoengskampen" mot Fremad Famgusta.

Og tapet betyr trolig at det blir en kamp for å unngå nedrykk til 5. divisjon for OFKs del. I forrige uke ble det nemlig tap mot tabelljumbo Hasle-Løren, og med fem kamper igjen av sesongen ligger juvelene kun tre poeng foran Fremad Famagusta.

Men juvelene åpnet i det minste klart best på vår gamle hjemmebane, og det tok ikke mange minuttene før OFK rullet opp et flott angrep langs venstresiden. Et strålende slått innlegg fra Ole Petter fant Øystein i boksen, som enkelt kunne trille inn 0-1. Hjemmelaget kom helt klart mer med utover i omgangen, og det var derfor ikke ufortjent at de lyseblå utlignet til 1-1 kvarteret før pause. Men OFK svarte kort tid før pausesignalet og tok nok en gang ledelsen. Rikitgnok i knappe minuttet. Dommeren dømte først mål, men ombestemte seg etter en prat med linjedamen og avblåste tilsynelatende korrekt for offside. 1-1 stod seg derfor til pause.

2. omgangen ble langt i fra god for OFK, og det var i det hele tatt lite som stemte både offensivt og defensivt. Nærmest var Eirik, som fikk en gigantmulighet til å sende OFK opp i ledelsen igjen, men kapteinen klarte utrolig nok ikke å pirke ballen over linjen. Nærme var også Ole Petter, som klinket et frispark stanga. Returen ble dessuten satt i nettet, men nok en gang signaliserte dommerteamet for offside. Og nok en gang så det - dessverre - riktig ut. I stedet for OFK-ledelse var det typisk nok hjemmelaget som var effektive og gikk opp til 2-1 med snaue kvarteret igjen. OFK presset på for utligning mot slutten, men kom aldri til de helt store sjansene. Helt på tampen ble Fremad tildelt straffespark, og den ble sikkert satt i nettet til 3-1.

Juveler

2 juveler - Ole Petter: Vakker assist til Øystein på 1-0. Jobber og sliter hele kampen - både på venstrekanten og senere på midtbanen.

1 juvel - Mo: God 1. omgang og kommer stadig til farligheter. Noe mer anonym i 2. omgang.