Oslojuvelene Oslojuvelene 3 - 2 Majorstuen Majorstuen FK
25 sep 2018 - 20:15Rommensletta kunstgress
Jonas og Lars Petter Røise

BRILJERTE FORAN PAPPA: Endelig dukket far Lars Petter opp igjen for en OFK-kamp, og det markerte Jonas med to scoringer - og bestemannspris.

Overtidsseier for OFK

...og nå har laget los på den viktige 4. plassen

ROMMENSLETTA KUNSTGRESS: Oslojuvelene - Majorstuen 3-2 (1-0): Det så ut til ende med et surt uavgjortresultat, men på overtid banket Karl Felix inn 3-2 på frispark og sikret tre særs viktige OFK-poeng.

Det betyr at alt ligger til rette for en thrilleravslutning i den nest siste runden neste uke. Juvelene møter nemlig serieleder Manglerud Star, som med seier kan ta et langt steg mot opprykk til 3. divisjon. OFK på sin side, ligger nå to poeng foran Fagerborg og har alt i sin egne hender med tanke på å sikre den viktige 4. plassen som gir NM-kvalifisering neste år.

Kampen mot Majorstuen hadde OFK tilsynelatende god kontroll på. De første 45 minuttene var det OFK som styrte det meste i banespillet, selv om de store sjansene uteble. En scoring ble beholdningen - og den var av det vakre slaget. Jonas satte flott i gang på midtbanen, og etter flere flotte kombinasjoner på venstrekanten og i boksen, fikk Jonas banket inn 1-0 etter en retur.

I 2. omgang fortsatte juvelene å ha god kontroll på kampen, og da Jonas la på til 2-0 etter halvspilt omgang trodde de fleste at kampen var avgjort. Såpass «komfortabel» følte nok coach Karlsen seg at hele seks bytter ble foretatt samtidig med snaut 20 minutter igjen på klokka. Om det var byttene som gjorde utslaget er vanskelig å si for sikkert, men det skulle likevel ikke ta mer enn 10 minutter etter seksmannsbyttet før lagene var like langt. Det resulterte dermed i noen småhektiske sluttminutter hvor OFK jaget på for seieren. Og scoringen skulle komme den. På best mulig vis. På overtid ble OFK nemlig tildelt frispark rett utenfor 16-meteren. Den tok innbytter Karl Felix seg av og plasserte ballen nydelig over bortelagets mur og rett i nota. Ikke mange sekundene etter avspark blåste dommeren av kampen, og dermed sikret OFK seg tre særdeles viktige poeng i kampen om 4. plassen i avdelingen.

For alle med et bankende OFK-hjerte, eller rett og slett de som ønsker å få med seg en herlig breddekamp med en nydelig ramme, er det bare å ønske velkommen til toppkamp på Manglerud kunstgress torsdag 2. oktober kl. 20:15!

PS! Referatet fra ØHIL-kampen ble - av en eller annen grunn - ikke eksponert på Facebook i forrige uke. Sjekk det ut her

Trivia

• Lars Petter og Mathias med comeback på sidelinja. Godt å se!

Juveler

3 juveler - Jonas: To scoringer. Generelt veldig . Tydelig spillesugen og lykkes med mye av det han foretar seg.

2 juveler - Runar: Meget solid kamp i de bakre rekker. Rydder unna i stor stil og bidrar dessuten med flere gode initiativ offensivt.

1 juvel - Karl Felix: Ikke mer enn kvarteret på banen, men rekker likevel å sette sitt preg på kampen med et herlig frispark som sikrer tre poeng.

Oslojuvelene (3-5-2): Erik Haukaas Aspaas - Jarle Nilsen, Runar Ødegård, Frankeh Yaya Colley - Fredrik Hvarnes, Jonas Ramstad Røise, Kjetil Gurholt Evensen, Ole Petter Bømark, Morten Nergård Høgblad - Lars Christian Kise, Mo Taeib. Innbyttere: Petter Thorsen, Damon Eghdami, Gustav Janovskis Heldal, John Ivar Strand, Karl Felix Bendiksen Krafft, Martin Berge, Anders Iversøn Standeren.